Brussel
12 september

De symbolen van de financiŽle, militaire en diplomatieke macht van het US imperialisme zijn het doelwit geworden van aanslagen met en tot op heden ongeziene omvang op Amerikaanse bodem.De sterkste macht op onze planeet, zeker van haar eigen onkwetsbaarheid, heeft al beloofd zich te zullen wreken.Wij mogen ons aan het ergste verwachten !

De psychose rond deze aanslagen heeft reeds alle hoofdsteden bereikt.Reeds worden controleplannen en politie- en militaire bewakingdispositieven overal toegepast.De NATO bevindt zich in de hoogste alarmfase. Oorlogsverklaringen vliegen over en weer.

Deze aanslagen dienen geen enkele progressieve zaak, noch de strijd van het Palestijnse volk, noch de tegenstand van de volkeren die zich ontwikkelen tegen de politiek van het US imperialisme en van andere imperialistische machten, zoals de grote bewegingen tegen de imperialistische mondialisering. Wij klagen reeds op voorhand elke represaillemaatregel aan tegen de volkeren, in naam van een zogeheten "oorlog tegen het terrorisme."

Wij klage ook elke maatregel aan die de democratische rechten beknotten, in het bijzonder het recht om te betogen.

Wij weigeren elke oproep tot deelname aan een "Heilige Alliantie" met de imperialistische grootmacht Amerika die het grootst aantal agressieoorlogen op haar actief heeft staan.

Onze totale afwijzing van de methodes en de doelstellingen van diegenen die deze aanslagen op hun geweten hebben laten ons echter niet uit het oog verliezen dat wij volkomen tegenstelde klassebelangen hebben die ons opstellen tegen de imperialistische grootmachten.

Communistisch Collectief AURORA
Brussel BelgiŽ

Click here to return to Belgium Index